Accident tragic la Sîngerei! Un tată și un fiu au murit după ce s-au izbit cu un Audi într-un Mercedes

De Pavel   |  23 Iulie, 2021

Distribuie :

Un accident tragic a fost înregistrat în această noapte pe traseul Chișinău-Bălți! Potrivit primelor informații, în urma impactului au decedat trei persoane printre care un tată și un fiu.

Martorii oculari declară că coliziunea a avut loc la intrarea în localitatea Coșcodeni, raionul Sîngerei. Se informează că trei persoane din Audi, care preliminar se aflau în stare de ebrietate, au decedat după ce s-au izbit violent cu viteză într-un Mercedes, în care se afla un bărbat, soția acestuia și copilul lor de numai șapte luni! 

ProTV, scrie că toți cei din Mercedes au rămas în viață. Știrea se va actualiza.

x
x
x

UPDATE: Poliția a publicat un comunicat în care menționează că, impactul a avut loc în data de 22 iulie, în jurul orei 22:10, pe traseul M-5, în apropiere de satul Coșcodeni din raionul Sîngerei.

Ajunși la fața locului, polițiștii preliminar au stabilit că, automobilul de marca Audi, la volanul căruia se afla un bărbat de 59 de ani, locuitor al satului Coșcodeni, având ca pasager un alt bărbat de 51 de ani din satul Glinjeni raionul Fălești, în circumstanțe necunoscute a ieșit pe banda de sens opus și a tamponat frontal automobilul de marca Mercedes, la volanul căruia se afla un tânăr de 26 de ani, având ca pasageră soția de 25 de ani, ambii locuitori ai satului Dumbrăvița din raionul Sîngerei.

În urma impactului, șoferul și pasagerul din automobilul Audi au decedat pe loc, iar cei din Mercedes au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

x
x