Accident tragic la Ungheni! Un copil de 4 ani a decedat, după ce un BMW s-a izbit într-o Toyota

De Pavel   |  18 Octombrie, 2021

Distribuie :

Accident tragic la Ungheni. În urma unui impact dintre un BMW și o Toyota, a decedat o fetiță de numai 4 ani. 

Tragedia s-a întâmplat în data de 16 octombrie, când în adresa IP Ungheni a parvenit un apel despre comiterea unui accident pe traseul R1 Ungheni-Chișinău, la intrare în satul Pîrlița, raionul Ungheni.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că aproximativ la orele 22:10, un bărbat de 34 ani, din raionul Ungheni, se deplasa cu un BMW Seria 5, pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău, în direcția mun. Chișinău.

La intrare în satul Pîrlița raionul Ungheni, în timpul efectuării manevrei de depășire fără a se asigura, acesta a ieșit pe contrasens și s-a izbit frontal cu o Toyota Corolla, condus de un bărbat de 43 ani din raionul Ungheni, care se deplasa regulamentar, avându-i ca pasageri pe soția de 36 ani și 3 minori de 8, 4 si 2 ani.

În rezultatul impactului atît șoferii cît și pasagerii din Toyota s-au ales cu diverse vătămări corporale, fiind transportați în stare gravă la Spitalul raional Ungheni, unde în urma traumelor primite a decedat copilul de 4 ani.

Fiind supuși testului alcoolscopic, ambii conducători auto au arătat un rezultat de 0,00 mg/l în aerul expirat.

La moment pe cazul dat a fost pornit un proces penal pe indicii infracțiunii prevăzute de art. 264 alin. (3) Cod penal al RM.

x
x
x