Atelierul Caviar a pregătit o Tesla Model S de lux, cu o mulțime de elemente poleite cu aur!

De Pavel   |  28 Aprilie, 2021

Distribuie :

Caviar, care își atribuie calificativul unui "atelier de tuning de lux", a lansat o nouă colecție de articole de lux numită Excellence. Aceasta implică două iPhone-uri și o Tesla Model S, principala caracteristică a cărora sunt elementele poleite cu aur de cea mai înaltă calitate. EV-ul a fost estimat la un preț de 299.000 de dolari, iar smatphone-urile sunt vândute la un cost de 6.150 de dolari fiecare.

Serviciul de presă al atelierului declară că alegerea EV-ului american nu este una întâmplătoare, acesta fiind ”cel mai bun vehicul electric din lume în acest moment”. Tunerii au ales versiunea Plaid echipată cu trei motoare electrice care oferă un total de 1.100 CP și asigură o accelerare de la 0-97 km/h în 1.9 secunde. 

Caviar planifică să asambleze doar 99 de exemplare ale exclusivistului Model S. Fiecare unitate primește un logo în formă de coroană de aur, atașat pe capotă și pe bara de protecție spate. În același timp, grila radiatorului, carcasele oglinilor laterale, jantele, elementele barelor de protecție și pragurile vehiculului sunt poleite cu aur de 24 de karate de cea mai înaltă calitate prin tehnologia Double Electroplated.

Informăm că, compania Caviar se specializează în personalizarea smartphone-urilor și gadgeturilor cu aur, piele de crocodil, diamante și alte materiale de lux.