Au apărut imagini cu noua Lada Niva în versiunea Legend

De Pavel   |  19 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Redacția publicației RG.ru, a făcut rost de o serie de imagini în care apare noua Lada Niva în versiunea Legend. În pozele făcute publice, putem observa că SUV-ul a păstrat mai multe elemente ale designului de pe vechile modele, dar și s-a ales cu mici modificări de ordin estetic.

Despre faptul că AvtoVAZ a câștigat dreptul de a folosi vechiul nume NIVA, a devenit cunoscut la începutul lunii ianuarie. Tot atunci au fost publicate și primele inagini cu viitoarea generație a SUV-ului rus, care avea atașat logo-ul Niva Legend, pe ușa portbagajului. Un alt element nou, sunt ornamentele din plastic instalate deasupra gurilor de ventilare de pe montanții C. Acestea au permis reducerea zgomotului la 3.7 dBA în timpul accelerării și până la 2.2 dBA în timpul condusului la viteze de 120 km/h.

Lada Niva Legend va fi prezentă în oferta constructorului rus în peste 10 versiuni, inclusiv cele comerciale, toate fiind echipate cu un benzinar de 1.7 litri volum de 83 CP, cuplat la o transmisie mecanică cu cinci rapoarte.

Astfel, gama modelului Niva include acum trei variante, printre care: Niva Legend, Niva obișnuită (care anterior era vândută drept Chevrolet Niva) și cea mai modernă Niva Travel, care primește un design extrem de asemănător cu cel al lui Toyota RAV4.

x
x
x