Au apărut primele imagini cu Audi-Horch, viitorul rival al lui Mercedes-Maybach S-Class

De Pavel   |  25 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Compania Audi a demarat testele rutiere a viitorului rival pentru Mercedes-Maybach S-Class, iar spioni foto au surprins limuzina și au publicat pozele pe rețelele de socializare. Cel mai luxos și scump Audi va completa gama modelului A8. Se presupune că vehiculul se va comercializa sub brandul Horsch și va fi echipat cu unitatea W12.

Analizând imaginile publicate, observăm că Audi-Horch se diferă în primul rând printr-o caroserie alungită, care plusează spațiu între axe, astfel că crește atât volumul de la interior cât și dimensiunile portierelor pasagerilor din spate.

În rest, Audi-Horch abia diferă la exterior de noul A8. Cel mai probabil, nava amiral va primi totuși o grilă redesenată, jante cu alt design și logo-uri specifice la nivelul caroseriei. Din păcate, încă nu există fotografii cu interiorul Horch-ului, dar cu siguranță inginerii producătorului au lucrat acolo cel mai mult, pentru a oferi lux și conform maxim. În această ordine de idei, ne putem aștepta la unele soluții care le vedem în prezent la modelele Bentley.

Surse din anturajul constructorului declară că Audi-Horch va oferi o gamă de motorizări modestă, fără versiuni diesel sau cu unități V6. Clienții vor putea opta pentru un motor Bi-turbo de 4.0 litri volum sau unitatea W12 de 6.0 litri volum, aspirată natural. Totodată, fără îndoială putem afirma că transmisia automată cu opt trepte și sistemul de tracțiune quattro, vor fi obligatoriu prezente pe viitoare limuzină.

Facelift-ul lui Audi A8 în caroseria D5 este planificat pentru anul 2021. Ulterior, oferta va adăuga versiunea de performanță S8 dar și mult așteptatul Audi-Horch. Astfel, limuzina ar putea fi lansată la sfârșitul lui 2021, sau începutul anului 2022.

x
x