Bentley a reușit să înlocuiască mașinile care s-au scufundat pe nava Felicity Ace

De Inna   |  17 Octombrie, 2022

Distribuie :

Incidentul de pe nava Felicity Ace a devenit ca o nouă criză în industria auto, în special după ce s-au scufundat circa 4.000 de mașini. 189 de mașini de pe acea navă erau de marca Bentley. 

Din fericire, constructorul britanic a reușit să facă față situației create și se gestioneze criza într-un mod constructiv. Oficialii Bentley susțin că 159 de automobile au fost deja vândute și chiar realizate la comandă. Totuși, producătorul din Crew au reușit să readucă toate comenzile în sistem, chiar înainte ca nava să se scufunde. Interesant, nu?

Mai mult decât atât, britanicii au reușit să le atribuie slot-uri de producție aflate în partea superioară a listei. Prin urmare, niciun client nu a fost lipsit de mult așteptatele mașini. Iar așteptarea nu a durat atât de mult. Un bonus plăcut a fost că cei de la Bentley au permis clienților să-și modifice comanda. Unul dintre clienți, de exemplu, a ales să schimbe culoarea mașinii.

Recomandate:

Nissan intenționează să lanseze un model dotat cu baterii solide în 2028 - Photo
Noutăți
Nissan intenționează să lanseze un model dotat cu baterii solide în 2028

În 2028, niponii de la Nissan intenționează să lanseze un model echipat cu baterii în stare solidă. În acest mod, constructorul nipon vrea să facă pasul spre o baterie litiu-ion

Inna