Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB

De Inna   |  14 August, 2022

Distribuie :

Constructorul britanic de automobile susține că a demarat producția lui Bentayga EWB, mașina cu cele mai avansate scaune din istorie. Se spune că pentru a realiza un exemplar, inginerii au nevoie de 132 de ore. 

Noul Bentley Bentayga EWB este pregătit să intre pe linia de asamblare a uzina din Crewe. Oficialii susțin că potențialii clienți pot opta pentru materiale și finisaje de lux. Aici vorbim despre piele de cea mai bună calitate, cu model diamantat, ornamente din lemn sau din metal (cu o grosime de numai 0.07 milimetri) și un sistem de iluminare ambientală inovator, denumit Bentley Diamond Illumination.

Sub capotă, modelul are montat un propulsor V7, twin-turbo, de 4.0 litri volum care dezvoltă 550 CP și 770 Nm cuplu motor. Odată ce am menționat despre cele mai avansate scaune, acestea pot fi înclinate până la 40 de grade și vin echipate cu tehnologie care simte temperatura pasagerilor și umiditatea din aer. De asemenea, scaunele își modifică poziția pentru a reduce oboseala pasagerilor la drum lung prin intermediul unor senzori de presiune.