Bodyguardul lui Cristiano Ronaldo a făcut zob Bugatti-ul fotbalistului! Acesta și-a recunoscut vina și speră să fie iertat

De Pavel   |  21 Iunie, 2022

Distribuie :

Zi cu ghinion pentru unul dintre bodyguarzii lui Cristiano Ronaldo. Acesta a nimerit într-un accident fiind la volanul mașinii fotbalistului, un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, care are un preț estimativ de circa 2 milioane de dolari.

Incidentul a avut loc pe insula Mallorca, unde Ronaldo a sosit împreună cu familia sa. maie xact, la ora 11 dimineța în stațiunea Sa Coma. Potrivit informațiilor preliminare, Ronaldo a încredințat Veyron-ul unui bodyguard urcând la volanula ltei mașini care se deplasa în spatele supercarului.

x
x

 

Cauza accidentului nu a fost dezvăluită. Judecând după imagini, Bugatti-ul s-a izbit într-un gard de cărămidă atunci când ar fi încercat să intre într-o curbă bruscă. După coliziune, gardianul a ieșit singur din mașină și a plecat cu Ronaldo, iar un alt bodyguard angajat de fotbalist a discutat cu poliția.

Veyron-ul făcut zob, a fost în cele din urmă urcat pe un camion de remorcare, fiind acoperit cu o prelată.

Publicația The Dayli Mail, scrie că bodyguardul lui Ronaldo nu a fost rănită și și-a recunoscut pe deplin vinovăția în accident. Nu se știe însă dacă fotbalistul îl va ierta pentru conducerea neatentă a supercarului exclusivist.