Brabus a lansat primul său pachet de tuning dedicat noului S-Class W223!

De Pavel   |  16 Aprilie, 2021

Distribuie :

Noul Mercedes-benz S-Class debutat în toamna lui 2020 a uimit o lume întreagă, aducând adevărata revoluție în industria auto! Pe străzile din Chișinău deja putem observa primele exemplare care întorc privirile trecătorilor. Cei de la Brabus au decis să pregătească tradițional un pachet de îmbunătățiri de nivel estetic, dar și tehnic.

Tunerii oferă un pachet estetic care implică o bară față care adaugă un splitter, jante forjate cu dimensiuni de la 19 la 21 de inch, un difuzor impresionant la posterior, terminații negre ale eșapamentului și un eleron modest din carbon. 

La interior desigur sunt oferite noi tapițerii din piele, cusături contrastante, ornamente din carbon și elemente care accentuează că în fața noastră se află un S-Class special.

Totodată, specialiștii Brabus au dezvoltat modulul B50-500 PowerXtra destinat versiunii S500 4Matic, care forțează sistemul de propulsie cu 65 CP și 70 Nm, pentru un total de 500 CP și 590 Nm. În aceste condiții, accelerarea de la 0-100 km/h durează 4.7 secunde, în timp ce viteza maximă rămâne limitată la 250 km/h.

Un modul similar poate fi instalat și pe varianta S400 d 4Matic, unde motorul diesel va dezvolta 370 CP și 750 Nm, pentru a accelera de la 0-100 km/h în 5.2 secunde.

Brabus promite că în viitorul apropiat va dezvolta astfel de module și pentru celelalte motorizări, inclusiv pentru noua versiune hybrid.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x