Carlex Design prezintă Mercedes-AMG GT R PRO în versiunea proprie Tattoo Edition!

De Sergiu   |  27 Iulie, 2020

Distribuie :

Tunerul Carlex Design s-a decis să se joace cu un Mercedes-AMG GT R PRO într-un stil mai puțin obișnuit. Dacă ar fi să vă gândiți cum ar trebui să arate un astfel de monstru modificat, cu siguranță combinația realizată de atelier nu ar fi primul lucru ce v-ar veni în minte!

Și totuși, rezultatul final nu arată sub nicio formă rău. Sub verdele mat al caroseriei se ascund multe ore de muncă, mai specific de pregătire a suprafeței  prin polizarea direcționată a acesteia ce-i oferă  un aspect asemănător cu oțelul șlefuit. Jantele originale au fost înlocuite cu unele noi, redimensionate și proiectate integral de tuner. 

Interiorul însă este într-adevăr unic. Acesta a fost tapițat într-o combinație de Alcantara, piele verde și imprimeurile scaunelor compuse dintr-un desen mai ”infricoșător” cu cranii și diverse înflorituri. Probabil anume pentru aceste detalii, creația a primit numele Tattoo Edition; nu te aștepți să întâlnești așa ceva decât în vreun tatuaj extrem.

Dar să fie vorba doar de modificări de ordin estetic sau tunerul polonez a decis să zăbovească și asupra motorului? Se pare că viitorii clienți se vor mulțumi de astă dată cu propulsorul de 4.0 litri volum V8, ce oferă 585 CP. Pe de altă parte, această echipare este mai mult decât impresionantă, deci nu vor  rămâne dezamăgiți! 

La moment, nu se știe nici prețul modificărilor și nici tirajul ediției limitate, dar cu siguranță vor exista doritori pentru versiunea recizelată. Atâta timp cât oferta propune automobile interesante, va exista întotdeauna cerere pentru acestea!

x
x
x
x

 

Recomandate:

Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare - Photo
Diverse
Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare

Exemplarul s-a păstrat într-o condiție de invidiat

Sergiu
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring - Photo
Noutăți
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring

Audi RS4 Avant și Mercedes-AMG C63 Estate au primit în sfârșit un răspuns din partea bavarezilor. Oficialii din Munchen tocmai au confirmat zvonurile despre producția primului M3 Tour

Redactor AE
(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal - Photo
Diverse
(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal

Producătorii canalului de Youtube, ddKaba, au organizat o serie de crash teste în care cu ajutorul unei catapulte speciale ciocnesc frontal două vehicule. Într-unul dintre aceste teste au

Pavel
Zvonuri: Toyota ar fi sistat dezvoltarea și producția motoarelor V8 - Photo
Noutăți
Zvonuri: Toyota ar fi sistat dezvoltarea și producția motoarelor V8

Presa niponă scrie că constructorul Toyota a oprit dezvoltarea și producția motoarelor V8, astfel că viitorii clienți a noii generații Lexus LC, se vor mulțumi doar cu unități V6 turbo.În co

Pavel