Cât costă să modifici kilometrajul la o Toyota Prius? O să râzi când afli răspunsul

De Redactor AE   |  21 Decembrie, 2020

Distribuie :

În țara în care modificarea indicațiilor odometrului mașinii, se pedepsește cu amenzi de câteva mii de lei, acest business este în continuare în plină dezvoltare. Piața auto este inundată cu mașini a căror parcurs pe bord este ”revizuit” pentru a le vinde mai ușor, toți asta știu și nu se face nimic. 

În urmă cu trei ani de zile, cam prin Martie 2017, deputații moldoveni au votat un nou proiect de lege prin care persoanele care practică modificarea kilometrajului indicat pe bord, să poată fi atrase la răspundere. Amenda pentru o astfel de infracțiune este curpinsă între 3.000 și 4.500 lei, în cazul persoanelor fizice și poate ajunge la 4.500 - 7.500 de lei, dacă vorbim de persoane juridice. 

Pentru un vânzător profesionist și antrenat, aceste amenzi nu sunt o problemă și nici pentru cei ce practică astfel de lucrări, mai ales că doritori sunt o mulțime, deci nu duc lipsă de clienți. În timp ce automobiliștii, cumpărători de bună credință, se plâng pe faptul că importăm doar rable, vânzătorii se pare că sunt mai puțin stresați de acest fapt. 

Vorbind despre kilometri modificați, aflați că în cazul japonezelor, această procedură este foarte simplă de fel și nu costă prea mulți bani - costul unei terapii de întinerire pentru o Toyota Prius (de exemplu) este de numai 300 de lei!!!

Astfel, o mașină care are un parcurs de circa 500.000, va fi numai bună de cumpărat, cu o modestă investiție de trei, sute, de, lei

Sursa: anonim