Câțiva hoți erau la un pas de a distruge un Lamborghini Diablo! Automobilul a fost găsit dezasamblat

De Inna   |  28 Martie, 2023

Distribuie :

Câțiva hoți din Marea Britanie erau cât pe ce să distrugă un automobil de colecție. Lamborghini Diablo VT 6.0 a fost găsit într-o stare dezmembrată. Pe caroserie erau lipsă ușile, farurile, barele de protecție, capota și portbagajul. 

Un supercar de colecție a nimerit pe mâinele greșite! Vorbim de Lamborghini Diablo VT 6.0, produs în anul 2001. După starea în care acesta a fost găsit, este sigur că automobilul va avea nevoie de o serie de intervenții. Curios este că automobilul a fost pus la păstrare în garaj încă până la începutul pandemiei. Doar că, recent proprietarului i-a venit un mesaj de la organele competente precum că cineva intenționează să reînregistreze propriul automobil. 

x
x
x
x
x
x

La prima verificare, s-a depistat că mașina nu se află în garaj. La scurt timp, automobilul a fost dat în căutare și a fost găsită abia în decembrie 2022, la o fermă abandonată din Somerset. Starea în care a fost găsit Lamborghini, a fost una deplorabilă. După cum am menționat și anterior, multe elemente ale caroseriei lipseau. Reparația supercarului va fi una anevoioasă și costisitoare, din motiv că să găsești piesele noi este practic imposibil. 

Momentan nu au fost găsiți nici hoții, nici piesele lipsă.