Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți?

De Redactor AE   |  17 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Au răbdat cât au răbdat, și răpuși de probleme financiare grandioase, pentru a ieși din colapsul și deficitul de bani, unele companii petroliere au decis că ”e timpul să acționeze”. Și uite așa au apărut alte cifre pentru comercializarea carburanților cu amănuntul. 

Am așteptat să treacă ceva timp pentru a urmări evoluția tuturor importatorilor și comercianților cu produse petroliere, însă deocamdată, nu toți s-au grăbit să modifice prețurile. Cercetând și paginile de web ale Lukoil, Bemol și Petrol, vedem că litrul de benzină, poate fi cumpărat cu circa 16.15 - 16.25 lei, în timp ce la Rompetrol e cu tocmai 1 leu mai scump. 

Același lucru și cu motorina. Motorina Standard, de la Petrom costă 13.55 lei, la Lukoil Motorina Euro-5 are același preț, în timp ce Bemol vinde Diesel EVOX cu 13.70 lei. Iar Rompetrol? 14.49 lei!!!

Și acum imaginați-vă că și ceilalți importatori vor ridica prețurile? Pentru că asta se va întâmpla, inevitabil, iar asta se pune pe spatele noii politici bugetare, aprobată de Guvernul lui Chicu, votată la miez de noapte. 

x
x
x
x
x
x