Cea mai puternică și capabilă versiune a lui Ford Ranger va fi un plug-in hybrid!

De Pavel   |  23 Februarie, 2021

Distribuie :

Jurnaliștii australieni au aflat noi detalii despre viitorul Ford Ranger. Potrivit publicației Car Expert, cea mai puternică și cea mai capabilă de tractare versiune a pickup-ului se va dovedi a fi un plug-in hybrid, care va miza pe un motor turbo de 367 CP și 680 Nm.

Sursa citată spune că sistemul de propulsie PHEV va fi alcătuit din unitatea turbo Ecoboost de 2.3 litri volum și un motor electric.

Pe lângă faptul că pentru prima dată în cazul modelelor junior din gamă este folosit un motor cu tocmai 680 Nm, Ranger-ul electrificat va oferi și un consum de combustibil redus, estimat la 3 litri/100 km în regim mixt. Informații oficiale despre disponibilitatea motoarelor diesel încă nu au fost publicate, însă cu siguranță acestea vor rămâne în ofertă, în unele țări.

Totodată, în ultimul timp apar tot mai multe zvonuri care spun că, în locul motorizării diesel, clienții ar putea primi drept alternativă un benzinar V6 de 2.7 litri volum, împrumutat de la modelul Bronco. Astfel puterea pickup-ului ar crește de la 213 CP la 314 CP, iar cuplul de la 500 la 540 Nm.