Cel mai extrem tunat Bentley Continental GT vine din Rusia: folie cromată, eșapament unic și eleron imens!

De Pavel   |  27 August, 2021

Distribuie :

Bentley Continental GT a reușit de-a lungul timpului să devină un etalon al coupe-urilor de lux. Acesta combină caracterul său sport cu materialele premium și mulțimea de opțiuni pentru personalizare. Însă așa cum l-au modificat rușii încă niciodată nu l-ați mai văzut.

Proiectul extrem a fost demarat de celebrul blogger auto rus, Dima Gordey. Acesta și-a propus să tuneze coupe-ul de lux în stilul jocului video Cyberpunk 2077 și nu renunță la această idee chiar dacă viziunea sa a fost criticată de unii internauți.

Așadar, primul lucru ce te șochează atunci când vezi mașina este eșapamentul extrem care este scos înafara caroseriei și practic domină posteriorul vehiculului. Ridicăm ochii în sus și vedem eleronul gigant pregătit la comandă, care inițial era pregătit de a fi intalat pe Nissan GT-R. Tot aici se adaugă și un difuzor de aer generos, pentru ca posteriorul să arate complet, fără nici un loc de ”poate”.

Spre sfârșit, aspectul exterior este completat și de o peliculă cromată care acoperă în întregime caroseria și jantele custom. Aici trebuie să menționăm că producătorii au ales o peliculă ieftină, pentru ca iarăși să accentueze faptul că au folosit un tuning accesibil pe un model luxos.

Procesul de modificare și rezultatul final îl vedeți în imaginile video de mai jos!