Cel mai scump și rapid model Ferrari a fost făcut zob pe un drum public din Italia!

De Pavel   |  22 Iulie, 2021

Distribuie :

În Italia, cel mai puternic și mai scump model rutier din actuala gamă Ferrari a fost distrus într-un accident dramatic. Este vorba despre un SF90 Stradale de 1000 de cai putere cu pachetul de curse Assetto Fiorano. Din pozele publicate pe Instagram, observăm că mașina a fost izbită într-un gard de beton, dar putem presupune că înainte de lovitură a amai avut loc o coliziune, pe motiv că ambele părți laterale au avut de suferit.

Accidentul a fost înregostrat în apropierea orașului Ventimiglia din nord-vestul Italiei. În urma coliziunii, bara din față a fost avariată pe partea șoferului, aripa a fost zdrobită, iar farul s-a desprins. În plus, observăm multe zgârieturi pe caroserie, iar după poziția roților putem intui că susensia a fost grav deteriorată.

x
x
x

 

Ce a cauzat accidentul și dacă există victime, nu este raportat. Potrivit proprietarului contului de Instagram, Varryx, care a adăugat și un clip pe YouTube de la locul impactului, vorbim despre un demo car destinat presei, acest lucru îl confirmă și plăcuțele de înmatriculare speciale, pe care Ferrari le folosește pentru astfel de vehicule.