Daună record, de 1.000.000 lei, achitată proprietarului de Bentley Bentayga în baza poliței RCA!

De Redactor AE   |  16 Februarie, 2021

Distribuie :

Un accident, nu poate fi plăcut și dorit, n-am auzit pe nimeni să zică asta. Cu atât mai mult un accident în prag de sărbători, îți dă totul peste cap. Nu mai vorbesc de realitatea care toți o cunosc, să primești despăgubire de la o companie de asigurări, în baza poliței RCA este întotdeauna un chin! 

Pe lângă faptul că îți vei primi cu greu banii, stai cu mașina defectată, mai ai și certitudinea că nici măcar nu va fi calculat pe deplin suma reparației și v-a trebui să adaugi de la tine. O astfel de situație o recunoașteți și voi probabil, dacă ați fost măcar o dată implicat într-un accident rutier cauzat de un alt participant la trafic. Vă dați seama că posesorul unui Bentayga, nu se bazează pe RCA, dar tot e o situație neplăcută. 

Și acum să revenim la cazul din 23.12.2020, în care o Skoda Fabia a tamponat în intersecție un SUV Bentley Bentayga. Compania de asigurări, la care și-a asigurat riscul proprietarul mașinii produse de cehi, a decis să transforme paguba în publicitate. Recent, ”GENERAL ASIGURĂRI” S.A. a anunțat că a regularizat cu succes cazul și și-a onorat obligațiunile față de cel păgubit, cu o sumă record pentru Moldova: 1.000.000 lei. 

Întreaga poveste o găsiți pe pagina oficială a companiei de asigurări.