De vânzare model rar! Honda NSX-R NA2 cu un parcurs de numai 51.000 de kilometri

De Pavel   |  28 Iulie, 2021

Distribuie :

Compania britanică Torque GT, specializată în vânzarea de mașini rare produse în Japonia, a scos la licitație celebrul Honda NSX-R NA2, produs la începutul anilor 2000. Pentru sportcarul într-o stare de invidiat, vânzătorul cere 45 de milioane de yeni, sau 346.000 de euro!

Honda NSX-R NA2 a fost produă din 2002 până în 2005. În total, inginerii japonezi au asamblat 140 de exemplare facelift, care diferă printr-o multitudine de elemente confecționate din carbon. Eleronul, portbagajul și elementele decorative din salon, sunt toate din fibră de carbon. În plus, pentru a scădea din greutate, niponii au renunțat la sistemul de aer condiționat, sistemul audio și servodirecție, adăugând scaune Recaro de tip scoică, din carbon kevlar. Datorită modificărilor, masa totală a modelului a fost redusă cu 100 de kilograme. 

La capitolul tehnic, NSX-R NA2 se laudă cu pistoane, biele și un arbore cotit reechilibrate, o clapetă de accelerație mai sensibilă, alte jante și o suspensie reconfigurată. Motorul V6 de 3.2 litri volum este capabil de 290 CP, controlați de o transmisie manuală cu șase trepte și transmiși către puntea spate.

Vehiculul înregistrează la bord un parcurs de 51.000 de kilometri și se prezintă într-o stare impecabilă.

x
x
x
x
x