Descoperirea mai multor posesori de Tesla Model Y. Colțare din lemn folosite la asamblare

De Sergiu   |  14 Septembrie, 2020

Distribuie :

Revoluționară ca idee, dar șchiopătând la calitate? Asta este ideea exprimată de mulți posesori Tesla care continuă să afirme că găsesc constant eșecuri în asamblarea vehiculelor proprii.

Mai nou, alarma a fost trasă de un proprietar Tesla Model Y. Acesta s-ar fi adresat  unui distribuitor autorizat din statul Georgia, SUA pentru a gestiona o problemă pe caroserie apărută. Fiind însă refuzat de către aceștia, bărbatul a decis să rezolve deficiența de unul singur. 

După ce a demontat o parte din panourile interioare ale ”frunk-ului”, sau portbagajului frontal din Tesla, acesta a reușit să observe pentru prima dată măruntaiele mașinii proprii. Mare i-a fost mirarea însă, când a descoperit radiatorul sistemului de răcire montat cu bandă adezivă, prinderea fiind realizată cu ajutorul unei cleme metalice sub care erau plasate șipci de lemn utilizate pentru decorațiunile interioare din case.

Consternat de descoperire, acesta a plasat imagini cu asamblarea unică pe un portal specializat al posesorilor de Tesla. Surprinzător însă, cazul său nu era nici pe departe singular. Alți posesori intrigați au scos și ei la iveală asemenea abordări mai puțin ordinare față de asamblarea radiatorului, fiind utilizate de astă dată profiluri de culoare și formă diferită, uneori tăiate sau pur și simplu rupte după dimensiuni.

Cel mai probabil, inserțiile de lemn artificial au fost necesare pentru a nu deteriora radiatorul, dar totuși internauții au fost mirați de o asemenea prezență pentru o mașină ce costă tocmai 55.000 $.

x
x
x