Dodge Challenger 50th Anniversary - mărturie a jumătate de veac de provocări!

De Auto Expert   |  10 Iunie, 2020

Distribuie :

O nouă versiune specială, aniversară Dodge Challenger menită să reînvie patrimoniul automobilistic acumulat în 50 ani tocmai a fost prezentată! Ediția Comemorativă este disponibilă pe Challenger R/T, R/T Scat Pack, R/T Scat Pack Widebody.

Toate modelele 50 th Anniversary sunt disponibile pentru clienți în următoarele nuanțe : Smoke Show, Granite, Indigo Blue, Octane Red, Pitch Black, Triple Nickel, and White Knuckle, iar capota, acoperișul și capacul portbagajului sunt detaliate cu folie satin black. 

Pentru a o distinge de alte versiuni, atât exteriorul cât și interiorul sunt personalizate cu numărul 50, pentru că detaliile fac diferența! Un alt element distinctiv sunt roțile de 20 țoli prin care se văd frânele Brembo și etrierii vopsiți gri.

Particularitățile unice continuă în interior unde întâlnim scaune tapițate cu piele Nappa și Alcantara și numărul 50 brodat pe spătar. Interiorul mai e decorat cu accente de fibră de sticlă și cusături în nuanțe contrastante. Până și covorașele au imprimeuri cu numărul aniversar, în caz că uită proprietarul în ce mașină urcă! 

Opțiunea 50th Anniversary Commemorative Edition adaugă 4995 dolari versiunii Challenger R/T, 5495 dolari unui R/T Scat Pack, și 11495 dolari unui R/T Scat Pack Widebody (incluzând în preț pachetul Widebody de 6000 dolari). Mda, destul de ”accesibil”!

x
x
x
x
x