Exces de negru! Tunerii anunță cea mai ”întunecată” versiune pentru Rolls-Royce Cullinan

De Sergiu   |  2 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Pentru cei ce nu se mulțumesc nici măcar cu oferta standard de pe Rolls-Royce Cullinan, dar nici cu multiplele opțiuni de personalizare, iată că soluția vine tocmai din Japonia. Probabil cea mai impunătoare interpretare ale SUV-ului premium vine de la atelierul Wald International. Mai nou, acesta anunță Black Bison Edition.

Evident, Cullinan primește o nuanță de negru satinat pe propria-i caroserie dar și pe elementele exterioare, fapt ce-i oferă o postură extrem de bine definită. Aspectul general e accentuat de elementele cromate, iar spre deosebire de interpretarea standard, ediția tunată primește jante speciale de 24 inci cu elemente decorative reminiscente niturilor. 

Cullinan-ul pare că plutește, grație revizuirii dimensiunii gărzii la sol. Iluzia e accentuată în continuare și de barele lateralelor, prizelor de aer și a difuzorului spate remodelate, de dimensiuni mult mai generoase.

Fără modificări sub capotă, de astă dată. Nu de alta, dar chiar și propulsorul V12 standard de 6.75 litri volum oferă destulă forță, exprimată cantitativ prin cei 563 CP și 850 Nm, ce în termeni dinamici ar însemna o accelerație 0-100 km/h în aproximativ cinci secunde. Pentru cei ce doresc performanțe mai rafinate, clienții pot opta pentru versiunea Black Badge, oferită de Rolls-Royce, o altă variantă pe negru.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x