FAIL: TOP 69 Cele mai EȘUATE mașini din lume, de la 1940 încoace, conform WIKIPEDIA!

De Redactor AE   |  1 Iulie, 2020

Distribuie :

Nu știați probabil, dar există un top al celor mai proaste mașini construite vreodată, în toată industria auto. Această apreciere au câștigat-o datorită mai multor factori, însă într-un final, toate au ajuns să-și câștige un loc în acel clasament. 

Că e din cauza designului, construcției stricăcioase, nivelului prost de calitate a asamblării, a tehnologiilor învechite, or grație defectelor inginerești sau chiar și din cauza unei percepții negative din partea cumpărătorilor, fiecare mașină din acest top are își istoria și ”meritele” ei! Asta chiar dacă răsfoind printre ele veți vedea și mașini destul de cunoscute, majoritea Opel, (pe diferite piețe aveau denumiri diferite, fie Vauxhall, Cadillac, etc) totuși aceste modele nu și-au atins scopul pentru care au fost construite. 

Istoria fiecăreia, în parte o puteți citi accesând lista de mai jos. Ne cerem scuze din start pentru incomoditățir, dar motivul pentru care nu le-am dedicat un text aparte, este de înțeles de la sine: v-ar lua câteva ore pentru a le citi istoria la toate!

Mai ales că sunt aproape 70 de modele de mașini, de la diferiți producători precum VAZ Lada, DMC, Smart, Chrysler, Jeep, Fiat, etc.

Așadar vedeți topul mai jos, împărțit pe ani dați click pe mașina care vă interesează cel mai mult. 

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x