Filtre organizate de INSP pentru cei cu ”scrisori” acasă! Peste 350 de mașini verificate

De Redactor AE   |  13 Septembrie, 2020

Distribuie :

Autoritățile continuă să mimeze reeducarea șoferilor prin aplicarea de noi sancțiuni contravenționale. De această dată, au organizat un filtru, în care aleatoriu au fost verificați și documentați mai mulți conducători auto. 

Operațiunea organizată împreună cu reprezentanţii Secției monitorizare și documentare a traficului rutier (SMDTR), au format un cordon de verificare a maşinilor chiar la intrarea în localitatea Măgdăcești. Din cele circa 350 de automobile verificate timp de cinci ore, au fost sancționați doar 76 de șoferi, adică fiecare al patrulea practic s-a ales cu o amendă. 

Unii, pentru abateri de la regulamentul cu privire la starea tehnică a vehiculului, alții au fost sancționați pentru încălcarea regulilor de înmatriculare sau înregistrare de stat, au fost și șoferi care nu aveau la ei permisul de conducere, însă cei mai mulți, adică 46 au primit citații pentru confirmarea identății șoferilor care se aflau la volan atunci când au fost înregistrate încălcări ale RCR. 

După cum vedeți, a fost încă o operațiune prin care șoferilor li s-a amintit de faptul că în unele locuri camerele video mai funcționează, că pot circula cu viteză după ce trec de ele, că încălcarea marcajelor rutiere într-un trafic aglomerat și haotic, nu are nimic cu siguranța rutieră și că oricât de mică nu ți-ar fi abaterea, tot vei fi sancționat, pentru că - e nevoie de bani!

x
x
x
x
x
x

 

Recomandate:

(VIDEO) Vezi momentul în care un motor diesel extrem, turat la maxim explodează în timpul testelor - Photo
Diverse
(VIDEO) Vezi momentul în care un motor diesel extrem, turat la maxim explodează în timpul testelor

Iată ghinionul unei echipe ce testa un motor diesel extrem de potent (aproape 3.000 CP din spusele organizatorilor) ce a avut parte de o surpriză neplăcută. Chiar dacă și-au atins obiec

Sergiu