Ford a dezvăluit motorizările disponibile pentru noul Ranger

De Inna   |  25 Martie, 2022

Distribuie :

Constructorul american de automobile a dezvăluit ce motorizări va avea noul Ranger. Pentru început, acesta va fi livrat în Thailanda, Asia și în ultimul rând va ajunge în Europa. 

Motorizarea de bază a rămas un propulsor EcoBlue, de 2.0 litri volum, care dezvoltă 170 CP și 210 CP. În primul caz, propulsorul va fi cuplat fie la o transmisie mecanică, fie una automată în șase trepte. În cazul propulsorului cu un surplus de putere, acesta va funcționa împreună cu o cutie automată cu 10 rapoarte. 

Următorul propulsor va fi un V6, care va înlocui motorul de 3.2 litri volum. V6 dezvoltă 250 CP și este cuplat la o cutie automată cu 10 viteze și o tracțiune totală. De asemenea, clienții vor putea comanda opțional și un diferențial blocant pe spate. 

Iar pentru opțiunea full a modelului, producătorul oferă un benzinar EcoBoost V6 de 3.0 litri volum, care în funcție de piața unde va fi vândut, va dezvolta fie 288 CP, fie 397 CP. Transmisia rămâne aceeași: automată cu 10 trepte. Această motorizare este disponibilă cu tracțiune totală și diferențial blocant. Mai târziu, conform oficialilor, pick-up-ul va beneficia și de motorizare diesel.

Menționăm că în unele țări, Ranger va fi oferit și cu benzinare în patru cilindri. Dar la momentul actual, oficialii nu au destăinuit performanțele acestor motorizări.