Ford Maverick va obține pachetul Tremor, destinat iubitorilor de off-road!

De Inna   |  4 August, 2022

Distribuie :

Noul pachet dezvoltat de americani include atât modificări de exterior, cât și modificări de ordin tehnic. Odată cu versiunea Tremor, a fost introdus și sistemul Trail Control, care funcționează ca un cruise control în off-road.

Din punct de vedere exterior, pick-up-ul obține grilă frontală restilizată, sigle Ford speciale, faruri și stopuri cu elemente negre, carcase pentru oglinzile laterale vopsite în gri, un set de stickere pentru părțile laterale, jante noi de 17 inch și anvelope all-terrain. 

x
x
x
x
x
x
x

Dacă să vorbim din punct de vedere tehnic, atunci pachetul vine arcuri și amortizoare noi, prin intermediul cărora s-a mărit garda la sol cu 25 de milimetri. Totodată, modelul va fi echipat cu un sistem special pentru răcirea transmisiei. Apropo, reprezentanții Ford susțin a fost modificat și sistemul de tracțiune integrală, comparativ cu cel al restul versiunilor Maverick.

Noul pachet este disponibil pentru motorizarea de 2.0 litri EcoBoost cu 250 CP.

Recomandate:

Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric! - Photo
Noutăți
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric!

Viitorul Volvo XC90, dotat cu un sistem de propulsie electric, a apărut într-o serie de imagini patentate. Potrivit unor zvonuri, denumirea noii generații ar putea fi EXC90.  x

Inna