(FOTO) Garda la sol coborâtă și aripile lărgite, cum arată o Dacia Duster modificată de un atelier de tuning

De Inna   |  27 Septembrie, 2021

Distribuie :

Dacia Duster este un model accesibil la preț și destul de practic pentru a fi folosit drept mașină daily. Însă, un atelier de tuning s-a aventurat și a creat cel mai agresiv Duster văzut vreodată. 

În urma lucrărilor efectuate, SUV-ul a obținut un nou kit, costul căruia este 2.999 euro și care oferă automobilului o imagine de necrezut. Din kit fac parte: aripile față și spate lărgite, barele de protecție față/spate, fustă, pragurile laterale, difuzor cu două țevi de evacuare, etriere vopsite în roșu și roll-cage în interior. Aceste  modificări sunt compatibile pentru orice Duster produs, începând cu 2018, inclusiv facelift-ul recent, deoarece panourile caroseriei au rămas neschimbate.

Body kit-ul este combinat cu garda la sol foarte joasă și un set de roți de dimensiuni foarte mari. În pofiga faptului că din cauza tuning-ului deosebit, automobilul își va pierde garda la sol generoasă, aspectul exterior compensează orice punct vulnerabil. 

Încă nu se cunoaște câți doritori ar fi să procure un astfel de Duster, dar atelierul Prior Design deja a anuțat înscrierea comenzilor preliminare.