(FOTO) În Suedia a fost scos la vânzare un BMW M3 pentru un preț incredibil!

De Inna   |  23 Noiembrie, 2021

Distribuie :

În Suedia a fost scos la vânzare un automobil interesant și chiar aș spune rar, pentru că acum la sigur nu-l poți întâlni pe orice platformă de vânzare. Este vorba despre un BMW M3 în caroseria E46, produs în anul 2001. 

Coupe-ul, conform spuselor actualului proprietar, a fost modificat de către Schirmer Racing Team și ulterior a fost testat pe celebrul traseu Nurburgring. Tot el spune că mașina se comportă foarte bine pe traseu. 

x
x
x
x
x
x

 

Sub capota automobilului este un benzinar S54B32, de 3.2 litri volum, care dezvoltă 343 CP. Propulsorul termic este cuplat la o transmisie manuală, iar puterea motorului este transmisă pe puntea din spate a mașinii. Planșa de bord indică un parcurs de circa 21.000 de kilometri. 

Pe interior, găsim o carcasă pentru siguranță, volan multifuncțional M și scaune Recaro. Chiar dacă este o mașină destinată pentru un condus defensiv și așa zis agresiv, unele tehnologii de stabilizare și pentru securitate, dar și pentru confort, oricum au fost păstrate. Pe exterior, mașina a fost vopsită într-o nuanță specifică: Phoenix Yellow. 

Prețul acestui automobil constituie 48.500 de euro sau 489.000 de cron.