(FOTO) Jeremy Clarkson a numit cele mai bune și cele mai rele mașini ale anului!

De Pavel   |  20 Decembrie, 2019

Distribuie :

Prezentatorul celebrului show Grand Tour, Jeremy Clarkson, a numit cele mai bune și cele mai rele modele ale anului 2019. Lista este alcătuită din hot-hatch-uri, supercaruri și SUV-uri.

Clarkson a declarat că fost plăcut uimit de Audi R8 V10 Perfomance quattro, deoarece la volanul coupe-ului, spune el, îți dai seama cum anume ar trebui să fie un supercar: gălăgios, rapid și deloc ecologic. SUV-ul Suzuki Jimny în continuare se manevrează și frânează rău, însă îți stârnește un zâmbet până la urechi când mergi cu acesta pe drum accidentat. Iar când merge la volanul hot-hatch-ulului Renault Megane RS Trophy, Clarkson spune că are impresia că se dă pe un roller coaster fiind drogat!

Cele mai bune automobile din 2019 după versiunea lui Jeremy Clarkson

Absolut pe neașteptate, în lista celor mai bune mașini ale anului a fost numit și Peugeot Rifter GT Line. Clarkson spune că i-a plăcut vehiculul marfar din cauza volanului ușor, a razei mici de manevrare și a suspensiei.

Lista mașinilor care l-au dezamăgit Clarkson a cuprins modele precum BMW X5 xDrive 30d M Sport, care s-a dovedit să aibă sisteme electronice prea complicate și deloc intuitive; Audi TTS Roadster care este prea zgomotos și ”te zdruncină pe drum”; și noua Toyota GR Supra, care nu este cu nimic mai specială decât BMW Z4 sau Toyota GT 86.

Cele mai rele modele din 2019

La fel, în luna octombrie, Clarkson a ales Cel mai bun supercar al anului, care s-a dovedit a fi Ferrari 488 Pista și Cel mai bun vehicul britanic, titlu câștigat de Bentley Continental GT V8!

Bentley Continental GT V8