(FOTO) O companie din Bulgaria a transformat un Porsche 911 în mașină electrică

De Inna   |  1 Aprilie, 2022

Distribuie :

Compania Modern Classics, din Bulgaria, a transformat un Porsche 911 în mașină electrică. Acum, în locul clasicului motor boxer în 6 cilindri, este momtat un motor electric amplasat pe puntea spate, preluat de la BMW i3. 

Noul propulsor pe care l-au montat cei de la Modern Classics dezvoltă 184 CP, ceea ce-i permite automobilului să dezvolte viteza de 100 km/h timp de 6.8 secunde, viteza maximă fiind limitată la 160 km/h. De asemenea a fost montată o baterie de 42 kWh, care promite o autonomie de 155 kilometri. Mașina poate fi încărcată la o priză AC, unde poate fi alimentată cu până la 11 kW. De asemenea, există și opțiunea de încărcare la o priză rapidă DC, unde modelul poate să tragă până la 50 kW.

x
x
x
x
x
x
x
x
x

Dintre opțiuni, au fost adăugate și ABS, ESP, asistent la pornirea din rampă și un sistem multimedia preluat de asemenea de la BMW. Între timp, instrumentarul de bord a rămas cel autentic. 

Datorită faptului că sediul companiei este în Sofia, Bulgaria, astfel de exemplare vor putea fi comercializate în țările din Uniunea Europeană.