(FOTO) Toyota a prezentat noul Yaris Ativ în Thailanda!

De Inna   |  11 August, 2022

Distribuie :

Constructorul nipon de automobile a prezentat noul Yaris Ativ, care a fost construit în Thailanda. În viitor, automobilele urmează a fi exportate în alte 35 de piețe emergente. 

Yaris Ativ este varianta sedan pentru Toyota Yaris. Până și la nivelul de echipare standart, automobilul are jante de 16 inch, faruri LED, display central de 8 inch și pornire de la buton. Iar pe interior, tapițeria din material textil este standard, între timp clienții pot opta și pentru piele artificială sau naturală.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

De asemenea, sistemul multimedia este compatibil atât cu Apple Car Play, cât și cu Android Auto. În funcție de echipare, automobilul va fi echipat cu lumină ambientală cu 64 de culori. Din punct de vedere tehnic, Yaris Ativ are sub capotă un propulsor de 1.2 litri volum, care dezvoltă 94 CP și 110 Nm. Menționăm că unitatea este cuplată la o transmisie de tip CVT. 

Desigur că noul model are și o listă cu sisteme de siguranță, printre care se includ Pre-Collision Warning și Front/Lane Departure Alert. Apropo, frânele sunt cu disc pe ambele punți. Prețul unui exemplar pornește de la15.300 de dolari. Iar pentru nivelul de echipare de top, clienții vor fi nevoiți să achite cel puțin 19.500 de dolari.