(FOTO) Un BMW M3 Touring a fost avariat la scurt timp după procurare!

De Inna   |  16 Februarie, 2023

Distribuie :

Un exemplar al noului model de performanță de la bavarezi a fost avariat la scurt timp de la procurare. Din imaginile publicate, putem concluziona că impactul a fost unul frontal. 

Primul BMW M3 Touring de serie a fost lansat pe piață abia la finalul lunii noiembrie, începutul lunii decembrie a anului trecut. La distanță de doar două luni, un exemplar a fost deja avariat. Modelul de performanță a fost avariat pe străzile din Elveția.

Breakul l-a costat pe proprietar 130.000 de franci elvețieni sau aproximativ 131.000 de euro. Din nefericire, proprietarul nu a reușit să savureze din plin noul automobil, deoarece a suferit un accident rutier la un parcurs de doar 2.300 km. 

În urma accidentului, vedem că a avut de suferit doar partea frontală a automobilului. Au fost afectate capotul, bara de protecție, radiatorul, farurile, grilele radiatorului. Și aceste defecțiuni sunt doar cele vizibile, nu mai vorbim de defecțiunile tehnice. Potrivit spuselor proprietarului, motorul este perfect funcțional. Iar după accident, breakului a fost scos la vânzare pentru o sumă de circa 73.000 de euro. 

Reamintim că noul M3 pentru prima dată în istorie a obținut o versiune break de serie. Sportcarul de familie a obținut un motor de 510 CP, care dezvoltă 100 km/h în doar 3.6 secunde!