(FOTO) Un șofer de 77 de ani s-a orientat după indicațiile GPS-ului și a rămas blocat pe o alee pietonală

De Inna   |  28 Februarie, 2023

Distribuie :

Șoferul unui BMW Alpina B3 Touring s-a încredințat indicațiilor GPS și a rămas blocat pe un traseu, care este interzis pentru automobile. În scurt timp, au intervenit salvatorii. 

Incidentul s-a desfășurat în Austria, iar la volanul break-ului sportiv era un german în vârstă de 77 de ani, care a regretat că s-a orientat după indicațiile sistemului de navigare. Acesta a ajuns pe un traseu care s-a dovedit a fi prea îngust pentru automobile. 

Până și pietonii l-au atenționat că este imposibil să treacă traseul pe care a pornit, însă șoferul a decis să evite sfaturile turiștilor și a continuat drumul său. Prin urmare, break-ul de performanță a rămas blocat. Odată cu intervenția echipei de salvatori, toate persoanele au fost evacuate cu succes, fără traumatisme. Iar ce ține de automobil, acesta a fost afectat doar din partea stângă, în urma unor zgârâieturi. Odată ajunși la fața locului, oamenii legii au supus șoferul unui test alcoolscopic, care a arătat că bărbatul în vârstă de 77 de ani nu a consumat alcool înainte de a urca la volan. 

Ținem să reamintim că BMW Alpina B3 Touring este un break dotat cu un propulsor de 3.0 litri volum aspirat turbo, care dezvoltă 462 CP și un cuplu de 700 Nm. De asemenea, touring-ul are în lista de dotări și tracțiunea integrală, iar în aceste condiții modelul dezvoltă 100 km/h în doar 3.9 secunde!