GENEVA: Mercedes va prezenta noul Maybach, care va fi mai greu de confundat cu un simplu S-Class

De Pavel   |  20 Februarie, 2018

Distribuie :

Compania Mercedes-Benz a arătat imaginile modelului facelift al limuzinei de lux Maybach. Modificările pe care le-a primit îi va permite să nu mai fie confundat cu un simplu S-Class și îi vor oferi mai multă individualitate.

Noul Mercedes-Maybach S-Class a primit o grilă a radiatorului regândită, în stilul conceptului Vision Mercedes-Maybach 6 și o caroserie finisată în două culori. Acesta va fi propus clienților în șase variante de finisaj, iar nuanțele închise vor putea fi acoperite cu un strat dublu de lac, pentru a adăuga volum și adâncime culorii. Curios este faptul că înainte de a se aplica cel de al doilea strat suplimentar de lac, automobilul va fi polișat manual.

Pe lângă acestea, pentru limuzina de lux vor fi disponibile trei seturi de jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, unul dintre care a fost folosit pentru debutul modelului Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet.

Interiorul facelift-ului poate fi ales în două combinații noi de culori: cafeniu-negru și bej-negru. Elementele tapițate cu piele, în cazul alegerii unui salon negru, pot fi brodate la discreția clientului cu ață aurie, de culoarea platinei sau cuprului.

Mercedes-Maybach S-Class facelift, va fi disponibil în două variante. Prima din ele este Maybach S 560 4Matic și propune un motor V8 Bi-turbo de 4.0 litri volum, capabil să dezvolte 469 CP și 700 Nm. Varinta de vârf se va numi Maybach S 650, va ascunde sub capotă un propulsor V12 Bi-turbo de 6.0 litri volum, care va livra 630 CP și 1001 Nm cuplu motor!

Debutul oficial al noului Mercedes-Maybach S-Class, va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva.