Germanii au publicat primele imagini și detalii cu noul AMG C63 S E Performance

De Inna   |  23 Septembrie, 2022

Distribuie :

După cum și era de așteptat, noul model AMG de la constructorul german a refuzat de la motorul V8 în schimbul unui sistem de propulsie plug-in hybrid. Ansamblul oferă 680 CP!

Sistemul de propulsie este alcătuit dintr-un benzinar de 2.0 litri volum, care este montat pe puntea din față și un motor electric pe puntea din spate. Propulsorul convențional oferă 476 CP, în timp ce motorul electric dezvoltă 204 CP. Într-un final, ansamblul este capabil să ofere 680 CP și 1.020 Nm.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

Producătorul a montat și o baterie de 6.1 kWh, ce oferă o autonomie în regim pur electric de până la 13 kilometri. Apropo, sistemul de propulsie este cuplat la o transmisie automată cu nouă trepte și tracțiune integrală. În această ordine de idei, noul AMG C63 S E Performance poate dezvolta 100 km/h timp de 3.4 secunde. 

Ce ține de viteza maximă, aceasta este limitată pentru fiecare mod individual. Dacă automobilul este condus în mod electric, atunci acesta nu va dezvolta mai mult de 250 km/h și 280 km/h alături de pachetul AMG Driver.