Hennessey construiește un pickup 6x6 extrem. Se numește Mammoth și are 1.200 CP sub capotă

De Sergiu   |  3 Septembrie, 2020

Distribuie :

Se pare că lansarea noului RAM 1500 TRX, rivalul lui Ford F 150 Raptor, a stârnit spiritele de peste ocean. La mai puțin de o lună de la lansarea oficială, atelierul Hennessey și-a anunțat planurile mărețe. Modificările vor transporta monstrul într-o nouă ligă, unde se va confrunta cu greii din lumea pickup-urilor.

În cele mai bune tradiții ale tunerului american, creația va primi o conversie la tracțiunea integrală 6x6. Corespunzător, următorul pas va fi ajustarea benei la noile dimensiuni și utilizarea unor inserții  de plastic de dimensiuni mărite. Blocurile optice vor fi completate cu LED-uri.

Suspensia va primi modificări pentru a face față brutalității offroadului american. Motorul original, de 700 CP, destul de potent, de altfel, va fi înlocuit cu un V8 extrem, numit Hellephant, ce dezvoltă tocmai 1.200 CP în versiunea tunată.

Din spusele fondatorului atelierului, John Hennessey, acesta va fi ”cel mai scump și exclusivist produs de până acum”. Vor fi produse doar 3 exemplare, iar prețul per unitate va fi de 500.000 $. Comenzile se vor deschide în doar câteva ore, și se așteaptă deja ca tirajul va fi epuizat imediat.

S-a lansat RAM 1500 TRX, un pick-up extrem de 700 CP! Ford F-150 Raptor are acum un concurent
Dodge răspunde concurenților cu o versiune potentă, menită să-i facă zile grele lui F-150 Raptor. Conform spuselor producătorului, noul RAM 1500 TRX ”este cel mai sprinten, rapid și puterni
AutoExpert