Imaginea cu cel mai prost tunat BMW X6 din lume a devenit virală pe internet!

De Pavel   |  7 Iunie, 2021

Distribuie :

Rețelele de socializare au fost împăinjenite de imaginea unui BMW X6 care se prezintă cu un tuning cel puțin ciudat. SUV-ul bavarez a fost împodobit de proprietarul său cu numeroase accesorii care nu au absolut nici o legătură cu modelul în sine. 

În cursul numeroaselor modificări pe toată suprafața caroseriei, acest X6 s-a ales cu o ambundență de abțibilduri de toate culorile. SUV-ul a fost echipat cu țevi uriașe ale eșapamentului, iar pentru mai multă extravaganță a fost aplicată și o oglindă retrovizoare suplimentară, parcă împrumutată de la un camion! 

Tot aici se mai adaugă: mânerele ușilor acoperite cu cauciuc, ornamente dintr-un material neclar cu elemente reflectorizante încleiate pe portiere, cabluri care se întind dinspre acoperiș către bara spate, containerele cinlindrice ciudate la nivelul difuzorului de la posterior, dar și o pereche de camere de luat vederi pe acoperiș.

Pachetul de modificări incredibile este completat de un set de jante finisate în negru și roșu, înfășurate cu lanțuri.

Toate aceste "îmbunătățiri" nu pot fi explicate sub nici un pretext. Singurul sens al acestora, este dorința proprietarului de a deveni cunoscut de toată lumea, sarcină cu care s-a descurcat minunat!