Impresionant! Vezi colecția de 300 de mașini închise într-un hangar și abandonate pentru 30 de ani

De Pavel   |  13 Aprilie, 2020

Distribuie :

Producătorii canalului de YouTube, Ammo NYC, se pare că au găsit cea mai impresionantă colecție de mașini stocate într-un hangar. Proprietarul din SUA a început colecția în anii '70, iar acum le-a permis bloggerilor să realizeze un clip cu o parte dintre vehiculele pe care le deține.

Majoritatea vehiculelor pe care le vedem au fost abandonate și au stat fără mișcare ultimii 30 de ani!

Colecția este alcătuită din 300 de mașini, printre care se numără și adevărate modele legendare, precum: Bizzarrini P538, ce are un preț de circa 1 milion de dolari, Hurst Oldsmobile din 1974, două exemplare de Plymouth Super Bird, bolidul Oldsmobile Aurora GTS-1 și câteva unități Rolls-Royce.

Pe parcursul timpului, colecționarul anonim a avut în proprietate și modele celebre cum ar fi Ford GT, Dodge Charger, Chevrolet Camaro și Corvette.

În materialul video publicat, putem observa și un Ford Pinto, Shelby GT500 Convertible, un BMW Z3, câteva Ferrari 308 și Porsche 911, precum și legendarul Lamborghini LM002, care se zice că i-a aparținut lui Nicholas Cage.

Însă cel mai interesant este faptul că în imagini vedem doar una dintre cele trei clădiri în care este stocată întreaga colecție! Astfel, rezumăm că există încă multe modele care încă nu au fost dezvăluite publicului larg, unele dintre care costă o avere.

https://youtu.be/Y_Wc_m06pG8