În IRAK un Mercedes-Benz W140 600 SEL a stat sub praf ani buni de zile. Arată ca nou după spălare!

De Redactor AE   |  19 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Chiar dacă am răscolit tot internetul a fost dificil, ca să nu zic imposibil să aflăm istoria completă a acestui exemplar de Mercedes-Benz W140 600SEL. Tot ce se știe deocamdată este faptul că a ajuns pe mâni bune unde va fi tratat regește. 

Cum s-a ajuns ca un astfel de automobil să zacă uitat pe undeva - greu de spus. Dar cum se întâmplă de obicei, fie proprietarul nu mai este în viață, fie a fost sechestrat vehiculul și blocat într-o parcare specială, situație în care mașina nu poate fi eliberată până la definitivarea procesului de judecată. Cu privire la istoricul ei pagina de Facebook a pasionaților de automobile din IRAK nu a venit cu prea multe detalii, precizând doar că 600SEL-ul are o nouă casă.

Și până la urmă, ce ar mai conta trecutul, când știi sigur că are un viitor strălucitor în față?! 

Mașina, care posedă absolut toate atributele unei limuzine noi, arată ca și cum ar fi scoasă acum de pe porțile fabricii de vise! Caseta audio, manualele de utilizare, actele toate sunt neatinse și la locul lor, iar pe bord apar doar câteva cifre - 69.158 de kilometri. 

După o sesiune de SPA, S-Class-ul și-a recăpătat nu doar luciul exterior ci și interior. Tapițeria din piele naturală, inserțiile din lemn, suprafețele butoanelor, bordul, totul arată superb iar actualul proprietar nici prin gând nu are să o vândă! 

Răsfoind galeria de imagini de mai jos, devine lesne de înțeles și de ce. 

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

Motor V12, 410 PS (în jur de 400 CP), 580 Nm de cuplu motor, 0 turbo-suflante, doar aer, benzină și o destinație, este tot cei ai nevoie!