În Rusia a fost scos la vânzare primul Lamborghini Urus Mansory la preț de două Bentley Bentayga!

De Pavel   |  27 Mai, 2021

Distribuie :

În Moscova a fost scos la vânzare cel mai scump Lambroghini Urus din Federația Rusă. SUV-ul italienilor produs în 2018, se prezintă cu un tuning marca Mansory, iar de prețul cerut de vânzător îți poți cumpăra două Bentley Bentayga noi!

Potrivit descrierii din anunț, exemplarul scos la vânzare este primul Urus care a primit tratamentul celor de la Mansory. În 2018, acesta a fost expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva, unde și a fost achiziționat de actualul proprietar. Timp de trei ani de exploatare, acesta a parcurs doar 2.500 de kilometri, astfel putem vorbi de o mașină practic nouă.

Body kit-ul extravagant dezvoltat de tuneri cu siguranță va întoarce multe priviri. Liniile futuristice, culoarea negru mat a caroseriei cu elemente oranj, partea frontală care uimește prin agresiunea sa și logo-urile atelierului în locul celor din uzină, sunt doar câteva elemente distinctive ale SUV-ului tunat. Interiorul este executat în același stil și folosește aceeași gamă de culori. 

Pe lângă toate, proprietarul oferă pachetul întreg de documente care atestă faptul că în fața noastră se află un exemplar original modificat de Mansory. Sub capotă a fost păstrată unitatea V8 Bi-turbo din uzină, de 4.0 litri volum, capabillă să dezvolte 650 de cai putere. 

Actualul proprietar este gata să-și ia rămas bun de la Urus-ul special constra sumei de 50 de milioane de ruble, echivalentul a 558 de mii de euro! Cu același preț, în prezent poți cumpăra două Urus-uri noi, sau două unități Bentley Bentayga.

x
x
x
x
x