În Rusia a fost scos la vânzare un Lamborghini Aventador unic de 1.250 CP tunat de Mansory

De Pavel   |  25 Februarie, 2021

Distribuie :

În capitala Rusiei, Moscova, a fos scos la vânzare un Lamborghini Aventadorunic produs în 2012, cu caroserie din carbon și motor forțat să dezvolte 1.250 CP. Supercarul a primit tratamentul atelierului de tuning Mansory, are un parcurs de 6.300 de kilometri și se vinde cu un preț de 711.000 de euro!

Caroseria Aventadorului este confecționată integral din fibră de carbon, pe care cei de la Mansory au decis să nu o vopsească, punând în evidență țesutul caracteristic al fibrei. Dsignerii au pregătit o bară față modificată și aripi evazate, datorită cărora supercarul a devenit mai lat cu 40 mm din față și cu 50 mm la posterior. 

Modelul italian a fost echipat cu jante din aliaj cu elemente de carbon, îmbrăcate în anvelope Pirelli P-Zero. Interiorul supercarului continuă limbajul de design de la exterior. Astfel, habitaclu este tapițat cu piele de căprioară neagră cu o cusătură portocalie. 

Modificările acestui Aventador continuă la nivelul motorului, acolo unde tunerii au îmbunătățit motor V12 de 6.5 litri volum care din uzină dezvoltă 700 CP, astfel că acum acesta este capabil de un total de 1.250 CP. În aceste condiții, cu ajutorul unei transmisii robotizate, Aventadorul accelerează de la 0-100 km/h în 2.8 secunde, iar viteza maximă este de 380 km/h!

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x