În Rusia se vinde un Bentley Arnage unic, pregătit în plină măsură de off-road, echipat cu motor nipon 3UZ-FE!

De Pavel   |  15 Iunie, 2021

Distribuie :

Primele asociații atunci când ne gândim la un model Bentley, sunt luxul, materialele scumpe și design-ul elegant, dar în niciun caz competițiile de off-road. Să spargă stereotipurile vin tunerii ruși, care au transformat un Bantley Arnage, într-un vehicul gata să concureze în orice moment pe drum accidentat, noroi și drum de pădure. 

Recent, vehiculul profund modernizat a fost scos la vânzare, pentru o sumă frumușică, care cu mult depășește prețurile de pe piața second hand a acestui model. Vehiculul a fost construit pe un șasiu proiectat de la zero, folosește agregate nipone, iar de la limuzina britanică a mai rămas doar caroseria, interiorul și actele. 

Acest Bentley Arnage a fost modificat substanțial de atelierul de tuning din Sankt Petersburg, Jagger Garage, cunoscut prin materialele video publicate pe canalul de YouTube, OffRoadSPB. În pregătirea limuzinei pentru off-road, specialiștii au folosit în pare parte componente împrumutate de pe vehicule japoneze. 

x
x
x
x

 

Astfel, în locul celebrului V8 de 6.75 litri volum al britanicilor, a fost așezat benzinarul nipon 3UZ-FE, de 4.3 litri volum, capabil de 300 CP și 441 Nm. Cel din urmă a fost cuplat la o transmisie automată cu cinci rapoarte marca Aisin. Blocanta a fost luată de pe o Toyota Surf, arborele cardanic de pe Land Cruiser Prado, iar suspensia și direcția de pe Nissan Patrol Y61. Cadrul a fost proiectat de la zero, și confecționat din oțel inoxidabil.

Tunerii planifică să vândaă acest bentley Arnage unic în felul său pentru o sumă de 8 milioane de ruble, echivalentul a aproape 92.000 de euro. Un preț destul de piperat, dat fiind faptul că prețul normal al acestui model pe piața din Rusia, este de circa 1.5 milioane de ruble, sau circa 17 mii de euro!