În SUA a fost scos la licitație un Chevrolet Metro. Automobil produs în anul 2000, cu parcurs de 650 km!

De Inna   |  1 Noiembrie, 2021

Distribuie :

Să vezi în vânzare un automobil vechi cu parcurs mic, este deja o regularitate, doar că cel mai des aceste automobile sunt foarte rare sau sunt din clasa lux. Iar când este vorba de o mașină de buget, reacția este total diferită. 

La o casă de licitații din SUA a fost expus la vânzare un automobil destul de simplu, produs în anul 2000, a cărui planșă de bord indică mai puțin de 650 de kilometri. Este vorba de un Chevrolet Metro. 

Conform tuturor actelor, automobilul a avut un singur proprietar. Iar cum i-a reușit să mențină mașina în această stare și să circule cu ea, rămâne a fi un secret. Totuși, nu sunt vizibile nici măcar urmele de exploatare. Starea caroserie nu spune altceva decât faptul că mașina totuși a fost conservată pentru o perioadă îndelungată de timp. 

Hatchback-ul scos la licitație este dotat cu motor în trei cilindri de un litru volum, care este cuplat la transmisie manuală. În anii săi de producție, automobilul avea prețul de 11.000 de dolari, exact aceeași sumă și-o dorește și acum actualul proprietar. 

x
x
x
x
x
x
x
x
x

 

Reamintim că Chevrolet Metro s-a produs în perioada 1989-2001 și inițial, în SUA aceste mașini erau comercializate sub brandul Geo, iar în Canada sub egida brandului Pontiac.