Infiniti introduce o vopsea care își schimbă nuanța în funcție de lumină! Disponibilă doar în America

De Inna   |  27 Ianuarie, 2023

Distribuie :

Americanii care optează pentru un Infiniti Q50 Red Sport 400, vor putea alege și o nuanță exterioară cu adevărat deosebită. Vopseaua își schimbă nuanța în funcție de lumină și se numește Negru Opal Metallic. 

Cum se vede că producătorii Infiniti s-au inspirat dintr-o serie de culori care au scris o adevărată istorie în industria auto. Prin urmare, inginerii au creat o vopsea care își poate schimba culoarea în funcție de razele solare. Negru Opal Metallic este noua nuanță și aceasta va disponibilă doar pe continentul american. Mai mult decât atât, aceasta va fi oferită strict "în set" cu versiunea Red Sport 400 a modelului Q50.

x
x
x
x

Oficialii susțin că doar câteva exemplare ale versiunii specificate vor fi vopsite în noua nuanță, însă încă nu a fost precizat numărul exact. Odată cu apariția razelor solare pe caroserie, vopseaua se transformă în albastru, verde, violet și, desigur, negru. Împreună cu noua nuanță, versiunea va obține și o serie de ornamente exterioare vopsite în negru satinat și un eleron confecționat din fibră de carbon.

x
x
x
x

Noul pachet Black Opal Edition are un preț de 2.200 de dolari în SUA.