Injecție de putere de la Novitec, pentru McLaren 620R: 700 CP, 710 Nm și 328 km/h maximi la ieșire

De Sergiu   |  20 Noiembrie, 2020

Distribuie :

De parcă McLaren 620R nu ar fi și așa destul de dotat, atelierul german Novitec vine cu o soluție ce oferă un plus însemnat de forță, tocmai 80 CP și 90 Nm, pentru a-i impregna modelului un plus de dinamism și siguranță pe șosea. Oricare ar fi geneza acestei idei, e una binevenită, stârnind deja rumori printre cei interesați.

McLaren 620R este un model în ediție limitată care a fost derivat din versiunea de cursă 570S GT4, un adevărat bolid ce venea cu un V8 de 3.8 litri volum de până la 611 CP și cuplu de 620 Nm. Totuși, tunerii de la Novitec au ridicat nivelul și mai sus pe 620R, cu o listă de opțiuni de performanță care îi pot crește performanța la tocmai 700 CP și o viteză maximă de 328 km/h și o repriză 0-100 km/h în doar 2.8 secunde, cu 0.1 secunde mai rapid decât versiunea netunată.

Doar 350 unități vor fi construite de producător, iar numărul exemplarelor ce vor primi tratamentul de tuning va fi evident și mai mic, oferind acea exclusivitate naturală inerentă tirajelor limitate.

Novitec începe cu evacuarea de înaltă performanță fabricată din aliaj Inconel, un metal ușor, cu rezistență ridicată la temperaturi extreme. Tunerul spune că acest lucru crește semnificativ puterea și îi conferă un sunet de evacuare mai saturat, și chiar reduce din masa mașinii. Noul software de monitorizare a motorului este astfel programat pentru a mări cantitatea fluxului de aer.

Suspensia este modificată cu amortizoare noi care reduce înălțimea mașinii cu 25 mm. În continuare, noile jante Vossen cu spițe subțiri sunt oferite în dimensiunile de 21 inci și pot fi finisate într-una dintre cele 72 de culori.

Fiecare exemplar ce va fi comandat va putea fi configurat special de către viitorul client, inclusiv în ce privește elementele pe caroserie.

Pachetul de tuning din partea germanilor va putea fi accesat ulterior procurării vehiculului, de către fiecare client în parte.

x
x
x
x
x
x
x
x