Instructor auto incompetent? Vezi momentul în care un TIR spulberă o mașină a școlii auto

De Pavel   |  30 Martie, 2021

Distribuie :
Instructorul a publicat imaginile video! Camionul care a izbit mașina școlii auto recunoscut vinovat de accident
Trei zile în urmă publicam un articol în care povesteam despre un caz ieșit din comun surpins pe străzile din Chișinău. Este vorba despre un accident produs pe str. Grădina Botanică, unde
AutoExpert


Atunci când circuli prin trafic oricum dai de o mașină a școlii auto, care în mod normal nu ar trebui să fie intimidată de șoferii care și-au luat deja permisul. Totodată, deseori rămâi uimit de manevrele pe care învățăceii le execută la ordinul instructorului.

Cel mai recent exemplu îl vedem în materialul video de mai jos. Acesta a fost publicat de un șofer care a reușit să surprindă accidentul șocant cu camera de bord a mașinii. 

În imagini observăm cum pe strada Grădina Botanică circulă regulamentar atât camionul de mare tonaj cât și mașina școlii auto. Într-un moment dat, Toyota la volanul căreia încă nu se cunoaște dacă era instructorul sau elevul, a evitat să-i cedeze TIR-ului și a fost izbită violent și târâtă câțiva metri până camionul a reușit să oprească.

Ce facem cu acești instructori? Cine le oferă licențe? Sunt probabil întrebări retorice, pentru că o bună parte din ei la sigur nu ar reuși să susțină examenele pentru permisul de conducere!

UPDDATE: Camionul a fost recunoscut vinovat și s-a ales cu amendă, după ce instructorul a publicat imaginile video de la bordul mașinii școlii auto!