La Bălți, o șoferiță în stare de ebrietate a răsturnat un BMW plin cu copii

De Pavel   |  30 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Trei copii au fost spitalizați după ce automobilul un BMW cu care se deplasau, a fost răsturnat. Accidentul a avut loc noaptea trecută în municipiul Bălți, la volanul automobilului s-a dovedit a fi o femeie în stare de ebrietate.

Potrivit comunicatului publicat de INSP, la volanul automobilului se afla o femeie în vârstă de 27 de ani care a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu, s-a izbit în bordură și s-a răsturnat. Ulterior, oamenii legii au stabilit că femeia conducea automobilul în stare de ebrietate. Rezultatele aparatului Drager au arătat că tânăra avea o concentrație de 0.58 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

În același comunicat se menționează că în mașină se afla un bărbat 55 de ani, la fel băut (0.82 mg/l alcool pur în aerul expirat), dar și 2 copii de 10 ani.

Ulterior, s-a stabilit că în timpul producerii accidentului, în autovehicul se mai afla o femeie de 36 de ani cu un copil de până la 2 ani, care a părăsit locul accidentului imediat după impact, lăsând persoanele traumate în mașină fără ca să le acorde ajutor.

În urma accidentului, toate persoanele au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.