Lamborghini declară că nu va mai participa la saloanele auto și se va concentra pe evenimentele exclusiviste!

De Pavel   |  16 Iunie, 2020

Distribuie :

În ultimii ani tot mai mulți constructori auto au renunțat să mai participe la saloanele auto internaționale, pe motiv că acestea sunt prea costisitoare și nu mai sunt atât de actuale în era online-ului. Pandemia de coronavirus a agravat situația, iar organizatorii înregistrează pierderi de milioane.

Majoritatea evenimentelor auto care erau planificate pentru anul 2020, au fost amânate pentru anul viitor, însă chiar și așa, mulți producători deja au luat decizia de a renunța la expozițiile auto, printre care și Lamborghini.

Contructorul italian a publicat recent un comunicat în care anunță oficial că nu va mai participa la niciun salon auto de azi înainte!“Am decis să abandonăm saloanele auto pentru că nu mai respectă filozofia noastră de a avea o relație apropiată cu clienții,” a declarat Katia Bassi, directorul de marketing și comunicare al constructorului italian.

Totodată, producătorul din Sant'Agata Bolognese spune că se va concentra pe evenimente mai mici, care să ofere clienților mai multă exclusivitate, iar prezentările modelelor noi vor fi organizate cel mai probabil în regim online, pentru a deveni mai accesibile și a cuprinde un public mai larg.

Recomandate:

Trafic afectat în sectorul Buiucani! Din cauza unor lucrări, se va suspenda circulația la o intersecție - Photo
Sociale
Trafic afectat în sectorul Buiucani! Din cauza unor lucrări, se va suspenda circulația la o intersecție

Municipalitatea informează că astăzi, în intervalul orelor 10:00 - 17:00, vor fi executate lucrări de asfaltare. Drept consecință, va fi suspendat parțial traficul rutier la intersecția străzilo

Inna