Lamborghini, Porsche, Rolls Royce și nu doar. În România au fost sechestrate mașini în valoare de 4 milioane de dolari

De Inna   |  16 Ianuarie, 2023

Distribuie :

Poliția Română a pus sub sechestru cel puțin 11 automobile a doi frați, care sunt acuzați de constituirea unui grup infracţional organizat, trafi.de persoane şi viol. Este vorba despre frații Andrew și Tristan Tate, care sunt foști luptători. 

Cei doi frați dețin în România mai multe autoturisme, a căror valoare totală este estimată la circa 4 milioane de dolari. Printre mașinile sechestrate fac parte și modele de lux, a căror prețuri sunt exorbitante. De exemplu Rolls-Royce Wraith din seria Black Badge și un Aston Martin Vanquish S Ultimate, prețul de pornire pentru fiecare este de 230.000 de euro. 

De asemenea, foștii luptători au fost lipsiți și de un BMW X6 M, Porsche Carrera 4S 911, până și de o Lada 1500. Valorea totală a acestor modele, însumează peste 120.000 de euro. Între timp, reprezentanții Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au motiv decizia de sechestrare pentru "a susține costul anchetei", dar și în vederea "acordării unor eventuale viitoare despăgubiri" către victimele fraților Tate, dacă aceștia vor fi găsiți vinovați.