Larte Design a dezvoltat un pachet de tuning pentru BMW XM. Acesta costă 42.000 de euro

De Inna   |  27 Decembrie, 2023

Distribuie :

BMW XM primește un pachet de tuning spectaculos din partea Larte Design, un proiect ambițios care a durat 6 luni. SUV-ul electrificat de la divizia BMW M a fost transformat cu pasiune și atenție la detalii.

Potrivit Larte Design, acesta a fost cel mai ambițios proiect al lor, implicând o perioadă de proiectare de 6 luni și chiar confecționarea unei replici din lut a SUV-ului înainte de a începe lucrările. Toate cele 17 elemente exterioare, inclusiv capota, evazările aripilor și difuzorul de aer, sunt realizate din fibră de carbon.

x
x
x
x

Exemplarul prezentat în imagini este un XM Label, finisat în elegantul Negru Frozen Carbon. Fiecare detaliu contează, iar grila frontală a primit o vopsea specială în nuanța Roșu Toronto, iar jantele forjate au un diametru impunător de 23 de inch.

x
x
x
x

Chiar și ornamentele terminațiilor sistemului de evacuare sunt confecționate din fibră de carbon, adăugând o notă de rafinament și sportivitate. Deși aspectul exterior a fost intens modificat, pachetul semnat de Larte Design nu include modificări tehnice. Astfel, motorul V8 de 4.4 litri, twin-turbo, electrificat, dezvoltă în continuare o putere impresionantă de 748 CP.

x
x

Costul întregului pachet constituie 42.000 de euro.