Mansory prezintă noul pachet de tuning pentru opulentul Mercedes-Maybach S-Class!

De Pavel   |  29 Iulie, 2022

Distribuie :

Atelierul german Mansory a prezentat pachetul de tunin destinat modelului de lux Mercedes-Maybach S-Class. Acesta implică modificări estetice dar și câteva noutăți de ordin tehnic.

Tunerii de la Mansory au evenit celebri grație proiectelor extravagante în care folosesc ca bază doar cele mai de lux automobile. Acum, nemții pun mâna pe noua generație Mercedes-Maybach S-Class, care își părea că nu poate oferi și mai multă opulență și exclusivitate.

x
x
x
x
x
x

 

Specialiștii de la Mansory însă au încercat! Aceștia i-au oferit limuzinei o serie de elemente din fibră de carbon atașate la exterior, printre care praguri și un difuzor de aer generos. La fel, aceștia au pregătit și două seturi de jante de 22 inch cu design special.

Cum vă spuneam mai devreme, mașina s-a ales nu doar cu modificări estetice ci și unele îmbunătățiri la capitolul tehnic. Aici menționăm un sistem de evacuare nou, dar și un ECU propriu numit Performance PowerBox ECU. Cele două modificări cresc puterea versiunii S 580 la 600 CP și 820 Nm.

În ceea ce privește versiunea de top, Mercedes-Maybach S680, motorul V12 de sub capotă va dezvolta acum cu noile îmbunătățiri, 720 CP și 1.000 Nm cuplu.

La interior, Mansory a pregătit o tapițerie nouă din piele de cea mai înaltă calitate, ornamente din carbon, volan nou, preșuri și pedalier din aluminiu.

x
x
x
x
x
x
x

 

Recomandate:

Un alt sector al drumului Chișinău-Orhei-Bălți a fost dat în exploatare - Photo
Sociale
Un alt sector al drumului Chișinău-Orhei-Bălți a fost dat în exploatare

Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) afirmă că încă un sector de drum al traseului R6 Chișinău-Orhei-Bălți (traseul care unește localitățile Ratuș, Bănești și Prepelița) a fost dat &ici

Inna
MAI a pregătit o listă de recomandări pentru a face față deconectărilor de energie electrică - Photo
Sociale
MAI a pregătit o listă de recomandări pentru a face față deconectărilor de energie electrică

La momentul actual, Republica Moldova se confruntă cu o serie de provocări majore în ceea ce ține de furnizarea energiei electrice. După ce ne-am confruntat cu mai multe probleme în trafic

Inna
Vezi cum arată acest Porsche 911 Turbo care se laudă cu un parcurs de peste 1 milion de kilometri! - Photo
Noutăți
Vezi cum arată acest Porsche 911 Turbo care se laudă cu un parcurs de peste 1 milion de kilometri!

Angajații atelierului de tuning Apex Motorsport au povestit pe rețelele sale de socializare istorioara unui Porsche 911 Turbo deosebit. Proprietarul mașinii sport vine în mod regulat l

Pavel
Prețul benzinei și motorinei coborară sub pragul de 25 de lei! ANRE vine cu explicații - Photo
Sociale
Prețul benzinei și motorinei coborară sub pragul de 25 de lei! ANRE vine cu explicații

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță că atestă în continuare o descreștere a cotațiilor Platts atât la benzină, cât și la motorină, fapt care se reflectă

Pavel