Mansory prezintă noul pachet de tuning pentru opulentul Mercedes-Maybach S-Class!

De Pavel   |  29 Iulie, 2022

Distribuie :

Atelierul german Mansory a prezentat pachetul de tunin destinat modelului de lux Mercedes-Maybach S-Class. Acesta implică modificări estetice dar și câteva noutăți de ordin tehnic.

Tunerii de la Mansory au evenit celebri grație proiectelor extravagante în care folosesc ca bază doar cele mai de lux automobile. Acum, nemții pun mâna pe noua generație Mercedes-Maybach S-Class, care își părea că nu poate oferi și mai multă opulență și exclusivitate.

x
x
x
x
x
x

 

Specialiștii de la Mansory însă au încercat! Aceștia i-au oferit limuzinei o serie de elemente din fibră de carbon atașate la exterior, printre care praguri și un difuzor de aer generos. La fel, aceștia au pregătit și două seturi de jante de 22 inch cu design special.

Cum vă spuneam mai devreme, mașina s-a ales nu doar cu modificări estetice ci și unele îmbunătățiri la capitolul tehnic. Aici menționăm un sistem de evacuare nou, dar și un ECU propriu numit Performance PowerBox ECU. Cele două modificări cresc puterea versiunii S 580 la 600 CP și 820 Nm.

În ceea ce privește versiunea de top, Mercedes-Maybach S680, motorul V12 de sub capotă va dezvolta acum cu noile îmbunătățiri, 720 CP și 1.000 Nm cuplu.

La interior, Mansory a pregătit o tapițerie nouă din piele de cea mai înaltă calitate, ornamente din carbon, volan nou, preșuri și pedalier din aluminiu.

x
x
x
x
x
x
x

 

Recomandate:

Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB - Photo
Noutăți
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB

Constructorul britanic de automobile susține că a demarat producția lui Bentayga EWB, mașina cu cele mai avansate scaune din istorie. Se spune că pentru a realiza un exemplar, inginerii au nevoie de 1

Inna
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric! - Photo
Noutăți
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric!

Viitorul Volvo XC90, dotat cu un sistem de propulsie electric, a apărut într-o serie de imagini patentate. Potrivit unor zvonuri, denumirea noii generații ar putea fi EXC90.  x

Inna